Uncategorized

Liviu Teodorescu s-a căsătorit!

A spus “DA!” în fața ofițerului stării civile!

Cântărețul Liviu Teodorescu și frumoasă blondă, Iulia Iacob, cu care avea o relație de 10 ani, s-au căsătorit.

Cei doi și-au unit de tine le în urmă cu ceva timp, tinerii căsătoriți petrecând în cele mai frumoase clipe din viața lor.

Liviu a cerut-o pe iubita sa în căsătorie în toamna anului trecut, chiar de ziua ei, atunci când i-a pregătit o surpriză de proporții, compunând o piesă special pentru acel moment.

Dezvăluirea marelui eveniment a fost făcută chiar de către artist, postând la story, pe Instagram, imagini cu cei doi pregătiți să facă pasul vieții lor.

În timpul cununiei civile, Iulia a îmbrăcat o rochie tip sacou, de culoare albă, ținând în mână un buchet de flori multicolore, părul fiind ușor ondulat, iar machiajul acesteia a fost unul discret.

„Astăzi! Astăzi… Mă, ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisicuța prezentă). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă, nu? Nu, nu. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta” , a spus Liviu pe Instagram.

 

Să ne așteptăm curând la cununia religioasă? Oare va fi tot un eveniment restrâns, fiind prezenți doar câțiva apropiați? Rămâne de văzut!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close