Uncategorized

Sărbătoritul zilei: Cătălin Moroșanu își serbează ziua!

Ce-și dorește luptătorul?

Luptătorul Cătălin Moroșanu își serbează azi ziua de naștere. Considerând-o vârsta maturității, acesta se declară cu adevărat împlinit, atât personal, cât și profesional, simțindu-se fericit. Ce își dorește vedeta de la viață?

Acesta a sărbătorit-o ieri pe soția lui, iar azi recunoaște că vrea să aibă grijă de familia sa, să fie sănătoși cu toții și să reușească să inspire cât mai mulți oameni.

Astăzi împlinesc 37 de ani de viață, o vârstă a maturității și a realizărilor pe plan profesional! Privesc în trecut și îmi amintesc prin câte lucruri am trecut: am făcut mult bine, dar am făcut și rau, am avut realizări, am avut și esecuri, am plans, dar am și râs, am fost băiat bun, dar în același timp am fost și rău! Toată cariera mea a fost ca un vis frumos din care nu aș vrea sa mă mai trezesc vreodată! Sportiv, vedetă tv, politician, promotor și ambasador al României pe plan sportiv. Am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și prin ei am trăit fiecare moment din viața mea! Ce îmi doresc de ziua mea? Să am parte de sănătate, să am grijă de familia mea, să mă înconjor de oameni de calitate și să reușesc să inspir oameni in continuare. Finalitatea învățăturilor acumulate de-a lungul vieții mele de până acum va fi Academia Cătălin Moroșanu. Acolo îmi doresc să adun practicanți din toate artele marțiale si sa educăm copiii noștri, să le dezvoltăm personalitatea și să-i pregătim pentru rolul pe care o sa-l aibă în societatea în care trăiesc! Vă mulțumesc pentru mesajele extraordinare și să nu uitați că fără voi eu nu aș exista!!!”, a scris ”Moartea din Carpați” pe o rețea de socializare.

Voi ce-i urați marelui campion? Noi îi dorim mulți ani înainte cu multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor lui!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close