Uncategorized

Căsătorie în lumea muzicii!

Alexandra Stan a spus ”DA” în mare secret!

Frumoasa blonda, Alexandra Stan a făcut marele pas! Cântăreața a spus da în mare secret, aceasta postând ulterior pe Instagram o poză cu care și-a uimit fanii.

Cu toate că nimeni nu știa că ea este într-o relație, Alexandra a dat vestea șoc că s-a căsătorit, nedezvăluind, totuși, cine este fericitul soț. În imagine se poate observa doar ea, purtând o rochie de mireasă, ținând în mănă un buchet de flori spectaculos, iar pe deget nu putea lipsi verigheta, simbolul unirii a două suflete, în fața lui Dumnezeu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

”N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut. (zâmbește). Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)”, a spus Alexandra Stan pentru Revista VIVA!.

Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim, a spus Alexandra Stan într-un interviu exclusiv pentru VIVA!.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close