Uncategorized

Doliu in lumea sportului din Romania.

A devenit înger la doar 19 ani

Fiind considerat urmașul lui Dennis Man, Dănuț Radu, un fotbalist foarte talentat din Arad, de doar 19 ani a decedat înecat, vestea șocându-i pe cei care îl cunoșteau, în special fostul lui antrenor.

Tânărul jucător în vârstă de doar 19 ani, din Arad, Dănuț s-a aventurat în apele adânci ale lacului Ghioroc și acest lucru i-a adus sfârșitul vineri seara.

Cu toate că acesta știa să înoate, încercând să ajungă la cei patru prieteni care se aflau pe o hidrobicicletă, la câțiva metri distanță de el, apele l-au atras “ghearele“ lor și nu a mai putut fi salvat.

Fotbalistul Dănuț Radu ar fi împlinit 20 de ani în octombrie. Acesta a început să joace la UTA, îndrumat fiind de către Leontin Pința. A trecut pe la Gloria, acolo unde l-a antrenat Flavius Moisă, apoi a jucat pentru Viitorul Arad. Moisă îl luaase cu el la CS Dorobanți și la Frontiera Curtici. Trecând peste o accidentare destul de gravă la genunchi, fostul lui antrenor se aștepta să evolueze foarte mult și repede în carieră.

“La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU, sprijinite de poliţiştii Secţiei 7 Rurală Lipova. După aproximativ două ore de căutări, scafandrii ISU au recuperat corpul unui bărbat, la cinci metri de mal, la o adâncime de şase-şapte metri”, spun cei de la IPJ Arad, potrivit Agerpres.

Era mijlocaș dreapta și a trecut în 2019 și pe la CS Ineu, În vară asta urma să facă pasul spre Liga a 3-a, fiind așteptat să înceapă pregătirile cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Oficialii acestui club își puneau mari speranțe în el, încadrându-se la regula U19. Ar fi colaborat tot cu antrenorul Flavius Moisă. Însă, din nefericire, vineri seara apele lacului Ghioroc au pus capăt acestor speranțe, tânărul fotbalist, care încerca să sprijine și câțiva copilași bolnavi, prin postările pe pagina sa de Facebook, având parte acum curg mesaje de adio și condoleanțe.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close