Uncategorized

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița!

Voiau s-o facă-n secret, dar au fost dați de gol!

Cu toate că cei doi părinți și-au dorit, cel mai probabil, să țină în secret marele eveniment, Smiley și Gina Pistol și-au botezat minunea vieții lor, aceștia au fost dați de gol de către nimeni altcineva decât frumoasa Andreea Bănică!

Smiley și Gina Pistol au făcut tot posibilul să realizeze pentru fetița lor un botez cât mai discret, însă Andreea Bănică nu a rezistat și a postat pe conturile sale de socializare că merge la creștinarea îngerașului Josephine Ana Maria.

Blonda Andreea Bănică, fiind îmbrăcată într-un costum roz care a fost făcut pe comandă, le-a vorbit fanilor despre evenimentul la care aceasta a fost invitată, mai exact despre botezul fetiței lui Smiley și al Ginei Pistol.

”Sunt mai mult ca sigură că mă veți întreba de unde am acest outfit superb, roz. Este un costum creat special pentru mine, pentru acest eveniment pentru că sunt la botezul micuței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a zis Andreea Bănică pe conturile ei de socializare, postând și imagini de la fericitul evenimentul care a avut loc în aer liber.

Cu câteva zile în urmă, Gina Pistol dădea unele detalii foarte importante despre botezul fiicei sale și a lui Smiley. Vedeta mărturisea pe-atunci că fetița, pe numele ei încă de ieri, Josephine urma să aibă o singură pereche de nași și nu două, așa cum se vorbea, aceștia fiind niște prietenie de familie din Banat.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Andreea Bănică nu doar că i-a dat de gol pe Smiley și pe Gina Pistol, ci a și filmat aranjamentele de la botez, așadar, acest eveniment a fost unul cu gust, după cum arătau imaginile.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close