Uncategorized

Doliu în lumea campionilor!

Pilotul Adrian Cernea, fost campion național s-a stins din viață!

Tot mai des avem parte de vești triste care ne anunță pierderea tot mai multor tineri, iar de această dată suntem nevoiți să vă vorbim despre Adrian Cernea, fost campion național în concursuri de off-road, care a murit în timpul unei etape organizate la Slănic Moldova.

Pilotul Adrian Cernea și copilotul Alex Tache erau în apropierea râului Oituz și, încercând să-l traverseze, din cauza ploilor torențiale din ultimele zile, apele au crescut foarte mult, provocând inundații fără precedent, viitura a luat mașina în care cei doi se aflau, viața fostului campion național fiind curmată.

„Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off-road, care are loc la Slănic Moldova.

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.”, au anunțat cei de la Federația Română de Automobilism Sportiv.

Federația Română de Automobilism Sportiv a transmis un comunicat după situația tragică de la Slănic Moldova, precizând cele de mai jos:

„Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova.

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.

Încă din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia. Membri ai Comisiei de Off Road au informat familiile imediat după ce s-a aflat de momentul viiturii și s-a păstrat legătură în permanență.

În acest moment președintele FRAS, Norris Măgeanu, și vicepreședintele Cătălin Nicolescu, șef al Comisiei de Securitate, se află în drum spre Slănic Moldova”, a transmis Federația Română de Automobilism Sportiv.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close