Uncategorized

Nicole Cherry face dezvăluiri despre sarcină!

Cum se simte tânăra

Tânăra graviduță, Nicole Cherry vorbește despre experiența unică de a fi însărcinată, recunoscând stările care o încearcă în această perioadă, aflându-se deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Cireșica ce și-a făcut apariția în industria muzicală la vârsta de doar 14 ani, Nicole, în vârstă de 22 de ani acum, a dezvăluit de curând că este pe cale să devină mămică, iar alături de afaceristul Florin Popa, care este cu opt ani mai mare decât ea, trăiește o frumoasă relație de dragoste, cei doi viitori părinți bucurându-se de fiecare clipă.

După cum este normal, în trimestrul al doilea de sarcină apar nenumărate simptome, iar frumoasa cântăreață a spus pe rețelele de socializare că se simte obosită, fără chef, acuzând vremea mohorâtă pentru starea în care se află zilele astea.

 „M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc pentru ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta. Am trecut în cel de-al doilea trimestru, vă spun pentru că am primit foarte multe întrebări. Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență. Nu am o stare neapărat de somnolență, cât n-am chef să fac lucruri.

Asta cred că e mai mult din cauza vremii, pentru că zilele trecute am fost foarte activă, sau pur și simplu cred că am obosit și că mai am nevoie de câte o pauză‘, a zis cântăreța pe Instagram.

Nicole Cherry și Florin Popa locuiesc împreună încă din vara anului 2019, atunci având deja un an de relație, iar aceștia s-au acomodat foarte repede, ea recunoscând la acel moment că acesta e sufletul ei pereche, drept dovadă că cei doi se pregătesc să devină părinți de fetiță.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close