Uncategorized

Un nou consiliu de urgență la Survivor România!

Ne așteaptă surprize noi în ediția de joi seara!

Noua ediție a Survivor România, ce va fi difuzată joi seara, va aduce un nou consiliu de urgență, care vizează unul dintre concurenții celor două echipe “Faimoșii” și “Războinicii”.

Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, consiliul de urgență presupune plecarea unuia dintre concurenți, din cauza unor probleme medicale ce nu pot fi remediate. Despre cine poate fi vorba?

Așadar, sunt doi concurenți în pericol de eliminare din acest motiv, aceștia fiind atât Cosmin, care de mai multe zile primește un tratament și este în atenția medicilor în permanență, având o problemă cu plămânii, cât și Albert care are o problemă la picior, cu toate că joacă în continuare, acesta se plânge de dureri.

Cu toate regretele, fanii show-ului Survivor România considerat că cel care va pleca este Cosmin, chiar dacă acesta se pare că era printre concurenții care meritau să ajungă în finală, susținând că este un sportiv, un atlet, un campion.

Bineînțeles că certurile nu vor întârzia să apară, reproșându-i-se din nou Elenei Marin că joacă teatru și că nu merită că a ajuns până aici la Survivor România, fapt ce o face pe roșcată să plângă din nou.

”Elena Marin: Mi-a spus că „Ești bătrână’. Sunt lucruri care dor pentru o femeie.
Zanni: Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă. Nu am zis eu că ești bătrână, lasă figurile astea.
Sebastian Chitoșcă: Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!
Elena Marin: Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși”, au spus aceștia, după cum ne prezintă promoul.

Izabela o bună prietenă Raluca Dumitru spune despre Elena că a nominalizat-o pe aceasta din motive personale, nu strategic cum spusese când a numit-o pe aceasta pentru eliminare.

Dacă gândea strategic, Elena am putea să nominalizeze unul din favoriții publicului din echipa ei și așa ar fi fost mai multe șanse să plece cineva de la Războinici, a declarat aceasta.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close