Uncategorized

Poze sexy cu Corina Bud!

Iată cum arată artista la peste 40 de ani!

Deși nonconformista artistă, Corina Bud s-a decis să facă o pauză din a se afla sub lumina reflectoarelor, dorind să nu mai aibă apariții în televiziune, aceasta reușește în continuare să-și surprindă fanii cu câteva poze postate pe o rețea de socializare, fiind surprinsă în cele mai sexy ipostaze.

Cu toate că are vârsta de 41 de ani, frumoasa blondă are un corp de invidiat, cum multe fete și-ar dori să arate, iar de această dată apare într-un costum de baie surprinzător de seducător. Pentru că niciodată nu i-a păsat de ce spune lumea, artista a vrut întotdeauna să-și urmeze stilul aparte, fără să fie afectată de reacțiile negative din partea celor care o urmăresc.

Bineînțeles că sunt și persoane care o apreciază pentru faptul că este atât de îndrăzneață, dovada fiind chiar comentariile primite la aceste imagini, reacții care pe oricine ar bucura. Aflată într-un decor superb, cântăreața a știut foarte bine cum să îmbine frumusețea naturii cu costumul sexy și formele sale feminine naturale, rezultatul fiind unul de invidiat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KORINA 🪐 コリーナ (@corinabud)

 

Sub nicio formă nu m-am gândit să-mi pun silicoane. Mă încântă bustul meu așa mic cum e și consider că e mult mai sexy așa. Sunt ok cu sânii mei mici de Kate Moss. Toată lumea are sâni puși, însă eu mă simt mai specială așa, compensez cu un posterior de J Lo.!, a spus artista într-un interviu.

Deși a luat o pauză din lumina reflectoarelor, Corina nu s-a putut desprinde defintiv și de muzică, fapt ce a dus la realizarea propriului studio, unde a compus piesa “Superstar”.

Corina Bud este o cântăreață care a debutat în anul 2004 cu albumul “Noi doi”, produs de către Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul patru în Romanian Top 100.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close