Uncategorized

Fosta soție a lui Cristi Borcea se căsătorește din nou!

Alina Vidican va spune din nou “DA!”

Fosta soție a lui Cristi Borcea, fostul patron de la  Dinamo, Alina Vidican se căsătorește cu brazilianul milionar, Claude Senhoreti, un pilot de curse cu care s-a cunoscut în Miami.

După cinci ani de la divorț, Alina Vidican este pregătită să facă din nou pasul spre o nouă căsnicie, alături de cel cu care pare să trăiască o viață frumoasă și să aibă parte de multă fericire și clipe de neuitat, nicăieri altundeva decât în Florida, unde cei doi am făcut cunoștință.

Se pare că evenimentul va avea loc în această vară, mai exact pe 26 august, în America și cu siguranță ceremonia va fi una așa cum îi va dori Alina, ocupându-se e chiar ea de tot, împreună cu o companie specializată în organizare de nunți.

Cel care a dezvăluit micile detalii ale fericitului moment a fost logodnicul Alinei, Claude Senhoreti, milionarul făcând chiar câteva glume, susținând într-un interviu acordat fanatik.ro că în mijlocul sezonului de curse se află nunta și că ar putea să aibă loc chiar pe pistă, dar dacă ar veni cu această propunere Alina l-ar ucide.

Cei doi îndrăgostiți au fiecare câte doi copii din căsniciile anterioare, Claude îl are pe Pedro în vârstă de 20 de ani și pe Filipe, mai mare cu doi ani, iar Alina pe Gloria și pe Alex, însă aceștia nu ar spune nu posibilității unor noi roade ale iubirii dintre ei.

Fiind amândoi pasionați de cursele de mașini, cei doi se înțeleg și se susțin reciproc, trăind o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. La început au vrut să fie mai discreți ca mai apoi, când au hotărât să se căsătorească iubirea dintre ei să fie dezvăluită.

Se pare că Alina iar fi cerut voie lui Cristi Borcea să se recăsătorească, iar acesta i-a dat acordul, cu rugămintea să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai săi, fapt ce ar face ca apariția acestuia la nuntă să nu fie chiar o surpriză.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close