Uncategorized

Lora a plecat de la Vorbește lumea. Cine a venit în locul ei?

Cove are cinci noi coechipieri!

Emisiunea ce se difuzează la Pro TV, Vorbește lumea, unul dintre cele mai de audiență show-uri de divertisment din România, aduce în echipă încă cinci vedete noi. Adela Popescu a fost înlocuită pentru câteva luni de către Lora, aducând schimbări majore, cea din urmă a hotărât că este timpul să părăsească acest proiect, așa că aceasta a fost înlocuită cu nu doar o persoană, ci echipa se mărește cu încă cinci vedete cu renume din România.

Nu s-a întâmplat așa cum foarte mulți dintre voi vă așteptați, ca aceasta să fie înlocuită de o altă vedetă feminină, ci Cove va avea cinci noi colegi de breaslă.

Astăzi, 14 iunie 2021, a avut loc prima ediție în noua formulă a emisiunii Vorbește lumea, echipa din care fac parte, bineînțeles, Cove, Viviana Sposub, Mădălina Petre, Sore, Theo Rose și Coțofană, aceștia fiind gata să vă încânte cu multe subiecte de senzație, să vă distreze și să aducă în casele voastre multă energie și optimism.

Viviana Sposub nu este la prima apariție în această emisiune, ea revenind după o pauză de un an, însă înainte frumoasa se ocupa de rubrica Meteo din cadrul emisiunii de divertisment Vorbește lumea, pe vremea când Adela făcea parte din echipă.

După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni, a zisViviana.

Lora a ținut să le mulțumească tuturor, pentru perioada frumoasă în care au petrecut împreună primele ore ale zilei, în care au povestit și s-au cunoscut mai bine. Frumoasa artistă a decis că programul ei este destul de încărcat și că pe perioada estivală preferă să își aloce mai mult timp pentru planurile sale, atât cariera ei muzicală cât și afacerea cu produse de beauty.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close