Uncategorized

Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite?

S-au dat de gol!

După cum s-au scurs informații în presă, Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuțite 2021, emisiune difuzată pe Antena 1.

Făcând parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Narcisa a reușit să se facă plăcută de către fanii show-ului, devenind astfel favorita acestora, chiar dacă până la această participare ea nu era cunoscută în televiziune.

Câștigătoarea noului sezon Chefi la cuțite este un bucătar profesionist, dacă nu știați. Ea a inventat o rețetă proprie pentru burgeri ce gătește cu multă pricepere și dragoste pentru cei care vizitează un club de stand-up comedy din București, preparat cu care și-a făcut intrarea și în emisiune, reușind astfel să ia toate cuțitele de la Cătălin Scărlătescu, sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

La doar 24 de ani, Narcisa este deja căsătorită, având o frumoasă căsnicie de nouă ani. Fiind de etnie romă, la ea în familie se procedează astfel, așa că nu vă mirați că după ce a absolvit școala generală aceasta s-a căsătorit! Cu toate că la majoritatea căsătoriilor dintre romi nu se ține cont dacă cei doi miri te iubesc sau nu, narcisa a declarat că între ei așa fost o mare iubire încă de la început.

Premiul câștigat în urma participării la această emisiune i-a adus în mână Narcisei un cec în valoare de 30000 €, iar acesta îi va fi dăruit de către Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol, când aceasta a devenit mama de fetiță, rod al dragostei cu Smiley.

Cu toate că emisiunea se difuzează în continuare la Antena 1, pe rețelele de socializare se insistă de către fanii acesteia că ea ar fi marele câștigător al sezonului 9 al Chefi la cuțite, premiu în valoare de 30 de mii euro.

Așa să fie oare?!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close