Uncategorized

Mama natură s-a căsătorit!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au unit destinele!

Vedeta de televiziune, Roxana Ionescu și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu artistul Tinu Vidaicu. Fericitul eveniment a avut loc ieri, în mare secret, azi făcând public câteva imagini de la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, acolo unde am spus cel mai important “DA!” din viața lor.

Frumoasă  blondă a purtat o rochie de mireasă superbă, de culoare albă, care opoate face să concureze de voie la titlul de ”cea mai sexy mireasă a anului”, având un machiaj simplu, iar buchetul ei a fost unul superb.Tinu a optat pentru un costum de culoare crem, o cămașă fină albă, așa cum putem observa din imaginile publicate pe rețelele de socializare, de către cei doi proaspăt căsătoriți.

Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald în inima și familia noastră ❤️, a scris Tinu pe contul său de Facebook.

Bineînțeles, așa cum era de așteptat, urările au început să curgă, fiind multe persoane care le-au dorit tot binele din lume, o căsnicie plină de iubire, casă de piatră și multe, multe alte lucruri minunate.

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu🤍, a scris frumoasă Roxana.

În luna februarie a anului 2020, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au făcut cununia civilă, însă din cauza pandemiei, acestea nu au reușit să își unească sufletele și în fața lui Dumnezeu.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close