Uncategorized

Simona Halep face pasul cel mare!

Toni Iuruc a cerut-o in casatorie!

Cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep este in culmea fericirii. Frumoasa sportiva a fost ceruta in casatorie dupa doi ani de relatie, de catre Toni Iuruc.

Simona si Toni Iuruc s-au hotarat sa-si intemeieze propria familie. Milionarul a cerut-o in casatorie, oferindu-i un inel minunat. Blonda a facut marele anunt postand pe retelele de socializare o poza cu bijuteria primita, ea radiind de fericire.

 

Imi doresc ceea ce mi se intampla acum, ceea ce am acum, o liniste sufleteasca, o bucurie interioara si oameni frumosi alaturi de mine, cu care petrec mult timp, care ma ajuta sa ma simt bine si ma protejeaza. Sigur ca ma vad cu copii, ziua aceea cu siguranta va fi, imi doresc o familie fericita si destul de multi copii, a declarat Simona Halep intr-un interviu.

Toni Iuruc, iubitul sportivei romance, Simona Halep, este un om de afaceri machedon si este cu 13 ani mai mare ca ea. Parintii Simonei Halep l-au acceptat cu greu in viata acesteia, barbatul fiind divortat de doua ori.

Toni Iuruc, in varsta de 42 de ani, este milionar si are afaceri in domeniul imobiliar, potrivit ziare.com.

Cei doi formeaza un cuplu de doi ani si au aparut prima data impreuna dupa finala castigata de catre Simona Halep la Wimbledon, in anul 2019. Cu toate ca de atunci s-au aratat de mai multe ori impreuna, acestia isi doresc si reusesc sa fie discreti.

 

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close